Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτό το site για να παρέχουν καλύτερη εμπειρία στον χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτό το site. OK

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 09:00πμ.-14:00μμ.
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00πμ.-14:00μμ. & 18:00πμ.-21:00μμ.

Όροι Χρήσης

Σύνδεσμοι (links) προς άλλους ιστότοπους

Το dalisleather.gr δια του παρόντος ιστότοπου δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστότοπων και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "συνδέσμων", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στους αντίστοιχους ιστότοπους και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Ο παρόν ιστότοπος σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστότοπων και των σελίδων στις οποίες παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Cookies

Ο ιστότοπος dalisleather.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη σε ορισμένες υπηρεσίες και σελίδες του. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να μας βοηθήσουν να θυμηθούμε και να επεξεργάστούμε τα στοιχεία στο καλάθι αγορών σας, να κατανοήσουμε και να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για μελλοντικές επισκέψεις και να παρακολουθείτε τις διαφημίσεις. Ο επισκέπτης / χρήστης του ιστότοπου dalisleather.gr μπορεί να ρυθμίσει τον περιηγητή του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του ιστότοπου της dalisleather.gr, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του ιστότοπου dalisleather.gr δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης καλώντας στο 26910 61465 ή με email στο dalisleather@gmail.com. Σύμφωνα πάντα με την κατάσταση της παραγγελίας σας την συγκεκριμένη στιγμή θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων του domain name, των εικόνων, των γραφικών, των φωτογραφιών, των σχεδίων, των κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών των προϊόντων και γενικά όλων των αρχείων αυτής της ιστοσελίδας, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία, και σήματα υπηρεσιών του dalisleather.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη και το αντίστοιχο δικαίωμα (ενώ η Εταιρεία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για παράνομη χρήση αυτών).

Ευθύνη του χρήστη

Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το δικτυακό τόπο του dalisleather.gr για: 1. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, που δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις. 2. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μεταβίβαση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο δεν υφίσταται ή/και δεν έχει παραχωρηθεί νομίμως δικαίωμα μεταβίβασης. 3. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μεταβίβαση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων. 4. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μεταβίβαση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης ή την καταστροφή της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών. 5. Πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο. 6. Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.

Προσωπικά Δεδομένα

Ειδικότερα, σε σχέση με τα προσωπικά στοιχεία που αποστέλλει ο χρήστης/επισκέπτης χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική αλληλογραφία του δικτυακού τόπου. Τα στοιχεία του χρήστη αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην εταιρική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κρατούνται στο αρχείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Εταιρείας. Η χρήση των στοιχείων αυτών έχει ώς μόνο σκοπό τη βελτίωση επικοινωνίας μεταξύ της Εταιρείας και των ενδιαφερόμενων πελατών. Σε καμία περίπτωση η Εταιρεία δεν μεταβιβάζει τα στοιχεία αυτά προς κανένα τρίτο πρόσωπο.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του ιστότοπου υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ν. 2472/1997 για την «προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ) και όπως έχει τροποποιηθεί με το ν. 3471/2006 περί «προστασίας προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες». Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας.

Σύμβαση Χρήσης

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του ιστότοπου dalisleather.gr παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο. Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του ιστότοπου. Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του ιστότοπου. Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές, σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

Εφαρμοσταίο Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Κάθε διαφορά μεταξύ των συμβαλλομένων σχετικά με την εφαρμογή, ερμηνεία, ακυρότητα όρων της σύμβασης, την ύπαρξη ή ανυπαρξία δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των συμβαλλομένων εκ συμβάσεως ή και αδικοπραξίας, ερμηνεύεται σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους και υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των καθ’ ύλη αρμοδίων δικαστηρίων της πόλεως του Αιγίου, στην δικαιοδοσία των οποίων τα μέρη υποβάλλονται από σήμερα οικειοθελώς.

Ειδικές Παραγγελίες - Μεταποιημένα Προϊόντα

Για τις παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα στα οποία έχει γίνει ειδική μεταποίηση (κάποια αλλαγή ή προσθήκη) με οδηγία του πελάτη, δεν μπορεί να υπάρξει επιστροφή χρημάτων, ακύρωση παραγγελίας ή αλλαγή των μεταποιημένων προϊόντων με άλλα προϊόντα.