Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτό το site για να παρέχουν καλύτερη εμπειρία στον χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτό το site. OK
0 Your Cart

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χωρίς καμία επιπλέον ποινή και χωρίς να είσαστε υποχρεωμένοι να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα γίνει η παραλαβή των προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή λυπούμαστε, δεν μπορoύμε να σας επιστρέψουμε τα ταχυδρομικά έξοδα.

Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν χρησιμοποιηθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση Αλλαγής Γνώμης έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε οι ίδιοι το προϊόν στο φυσικό μας κατάστημα. Στην περίπτωση που επιλέξετε παραλαβή από διεύθυνση της επιλογής σας καλείστε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επιστροφής που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας www.dalisleather.gr εφόσον κάνετε είσοδο στον λογαριασμό σας πατήστε οι παραγγελίες μου, στην συνέχεια στην παραγγελία που επιθυμείτε και στο σύνδεσμο “Ζητήστε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων” και συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής. Αν δεν έχετε κάνει εγγραφή στο κατάστημα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2691028555 ή στο email dalisleather@gmail.com. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Αλλαγή σε Χρώμα ή Μέγεθος

Αν η αλλαγή οφείλεται σε λάθος του καταστήματος, τα αντίστοιχα έξοδα καλύπτονται από εμάς. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που το μέγεθος του παπουτσιού δεν είναι σωστό (δεν σας κάνει το παπούτσι). Στην περίπτωση που επιθυμείτε άλλο χρώμα τα έξοδα της νέας αποστολής καλύπτονται από εσάς. Μπορείτε να κάνετε μόνο μία αλλαγή σε κάθε προϊόν.

Αν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν σας για μια ανταλλαγή στο μέγεθος ή το χρώμα, θα στείλουμε την αντικατάσταση στη διεύθυνση παράδοσης που προϋπήρχε στη παραγγελία σας εκτός και αν συμπληρώσετε νέα στην φόρμα επιστροφών.

Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στο κατάστημά μας.

Τα προϊόντα καταφθάνουν στο κατάστημά μας με δική σας ευθύνη, θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά (όχι απαραίτητα στην αρχική τους συσκευασία) και δεν μπορεί να υποστούν φθορά στο δρόμο!

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω.

Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προϊόντα που έχουν επιστραφεί σε εμάς κατά λάθος. Σας συνιστούμε να κρατήσετε την απόδειξη του ταχυδρομείου/κούριερ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής.

Μπορούμε να ανταλλάξουμε το προϊόν για ένα διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα του ίδιου προϊόντος. Εάν θα θέλατε ένα διαφορετικό προϊόν, θα πρέπει να κάνετε μια νέα παραγγελία.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν για αλλαγή, μπορείτε να επιλέξετε τον μεταφορέα Elta Courier και η χρέωση θα είναι δική μας. Αν θέλετε να επιλέξετε κάποιον άλλον μεταφορέα εκτός των Elta Courier θα επιβαρυνθείτε με την χρέωση της επιστορφής. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για επιστροφές με απλές αποστολές μέσω ταχυδρομείου και σας εφιστούμε την προσοχή καθώς στο παρελθόν έχουν χαθεί δέματα με αυτό τον τρόπο επιστροφής.