Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτό το site για να παρέχουν καλύτερη εμπειρία στον χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτό το site. OK
0 Your Cart

Τρόποι Αποστολής

Ασφάλεια και ταχύτητα στις αποστολές των προϊόντων ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier, και τη Γενική Ταχυδρομική. Το κόστος της υπηρεσίας είναι € 3.00. Χρόνος παράδοσης για Αθήνα 1-5 εργάσιμες ημέρες. Για απομακρυσμένες περιοχές και νησιά έως 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας. Οι παραγγελίες που αποστέλονται με αντικαταβολή κοστίζουν επιπλέον 2.00.

Προετοιμασία της παραγγελίας σας

Όταν λάβουμε την παραγγελία σας την συσκευάζουμε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παράδοση στην courier μας. Οι παραγγελίες πριν τις 13:30 Δευ-Παρ θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα, και οι παραγγελίες μετά από αυτό το διάστημα θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραγγελίες εκτελούνται τις καθημερινές και εργάσιμες από Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας από τον αγοραστή η παραγγελία θα επιστρέψει στο κατάστημα.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες των € 50 μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος.

Αποστολές στην Κύπρο

Το κόστος αποστολής είναι 15 ευρώ ανεξαρτήτου βάρους. Στη Κύπρο δεν μπορούμε να στείλουμε με αντικαταβολή. Ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 150 ευρώ και άνω.

Αποστολές σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Το κόστος αποστολής είναι 15 ευρώ ανεξαρτήτου βάρους. Σε χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης επίσης δεν μπορούμε να στείλουμε με αντικαταβολή. Ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 150 ευρώ και άνω.